HÁZIREND:

 

 

Kedves Vendégeink!


Köszönjük, hogy szalonunkat választották!


Üzletünk fontosnak tartja vendégeink részére a  gyors, szakszerű, zökkenőmentes kiszolgálást, ennek érdekében megalkottunk egy HÁZIRENDET!!!

Szeretnénk Önöket kérni, hogy figyelmesen olvassák el és Tartsák be üzleti házirendünket, hogy szalonjainkban a kiszolgálás a legmagasabb szinten történjen!

 

Köszönjük Figyelmüket és Megértésüket!!!!

 

ÜZLETI HÁZIREND :


- Szolgáltatásaink igénybevétele előtt időpont egyeztetés szükséges!
- Időpont foglalásra, BEJELENTKEZÉSRE kizárólag telefonon van mód /lásd a kapcsolat menüpontban/, 10.00 ó-tol - 19.00 ó-ig.

- Ha nem vesszük fel a telefont, akkor dolgozunk, időpontot egyeztetünk!!! Próbáld meg később a hívást!!!

- Kérünk, érkezz pontosan, a megbeszélt időpontban! (Késés esetén 5 perc után nem tudunk beengedni az edzésre, mivel utánad időpontra érkeznek! 5perc késés után  azt az alkalmadat elveszted!)

- Az edzés lemondás kizárólag sms-ben 12 órával  az időpont előtt lehetséges! Az időpont napján pár órával előtte nem ál módunkban elfogadni a lemondást!!! ( Lemondással mástól veszed el az időpontot, amikorra bejelentkezhetett volna!)
- Mi történik akkor, ha nem tudsz eljönni a Lisbellow Strorba a lefoglalt időpontban? Ha lemondod 12 órával a lefoglalt időpontod előtt, akkor semmi. Beszélj meg velünk egy új időpontot! Ha nem mondod le 12 órával a lefoglalt időpontod előtt, akkor sajnos elveszted azt az alkalmadat!

- Első alkalommal mindig hozd magaddal a kinyomtatott kuponodat!

- Figyelj oda a kupon lejáratára, felhasználási idejére!!! Szalonunk a kupon megvásárlásának dátumától mindenesetben 3hó áll a  felhasználásra! 3hónap ál a rendelkezésedre, hogy felhasználd az összes alkalmadat! Ha kifutottál a 3hónapból és lejárt a kupon felhasználási ideje, a nem felhasznált alkalmaid elvesznek!!!!!

- A edzésre váltóruhát nem kell hoznod! Nem fogsz megizzadni! Viszont a cipőt le kell  venned,  váltó zoknit hozz magaddal!

- Értékeidet tedd a táskádba, és kérlek vidd be magaddal az edzésre, és vigyázz rá!!!

- A rendre, Tisztaságra ügyelj!

 

Köszönettel: Lisbellow Store!!!

Design Lisbellow.hu.