HULLÁMMASSZÁZS                


Szeretnél megszabadulni egy kis feleslegtől?
Szeretnéd fokozni tested ellenáló képességét?
A Lisbellow Healty Szalon most egy új terápiát kínál a számodra. Presszóterápia azaz Gépi Hullámmmasszázs! Ezzel a kezeléssel nemcsak az alakodat formálhatod, hanem kihozhatod a tested legjobb egésségügyi állapotát is! A gépi hullám masszázs célja a nyirok áramlás elősegítése, ezáltal az immunrendszer működésének serkentése, a káros anyagok eltávolítása a szövetekből. A hullámmasszázs vagy nyomásterápiaként ismert eljárás eltávolítja a szövetek között felhalmozódott felesleges nyirokfolyadékot és salakanyagokat a nyirokrendszeren keresztül. A hullámmasszázs kezelés hatékony eljárás a súlyfelesleg és az azt okozó zsírsejtek, méreganyagok ellen, közben pótolhatatlan támogatás nyújtva az elgyengült szöveteknek, a súlyfeleslegtől és mérgektől túlterhelt szervezetnek. Számos jótékony hatása mellett, a kezelés során lehetőség van Cellulitis eltüntetésére, mérséklésére is!

HULLÁMMASSZÁZS

 

 

A gépi hullám masszázs célja a nyirok áramlás elősegítése, ezáltal az immunrendszer működésének serkentése, a káros anyagok eltávolítása a szövetekből. A hullámmasszázs vagy nyomásterápiaként ismert eljárás eltávolítja a szövetek között felhalmozódott felesleges nyirokfolyadékot és salakanyagokat a nyirokrendszeren keresztül. A hullámmasszázs kezelés hatékony eljárás a súlyfelesleg és az azt okozó zsírsejtek, méreganyagok ellen, közben pótolhatatlan támogatás nyújtva az elgyengült szöveteknek, a súlyfeleslegtől és mérgektől túlterhelt szervezetnek. Számos jótékony hatása mellett, a kezelés során lehetőség van Cellulitis eltüntetésére, mérséklésére is!


Milyen jótékony hatásai vannak a hullámmasszázs kezelésnek?Hogyan történik a presszóterápiás kezelés?


A kezelés ágyon fekvő pozícióban történik. A Kezelés 20 percet vesz igénybe. A nyirokmasszázs során légkamrával ellátott applikátorokat húzunk a teljes lábra, a has-derék területére, esetleg a karokra. A kezeléskor a hullámmasszázs gép levegőt fúj ezekbe a lékamrákba, ritmikus nyomást kifejtve a szövetekre, ezáltal nyomáshullámok keletkeznek, melyek a talptól kiindulva a bokán, majd az alsó lábszáron át a lágyéki nyirokcsomókba pumpálják a nyirokfolyadékot. Ezek a masszázsnyomások váltakozó intenzitással, meghatározott időközönként követik egymást, így biztosítva a nyirokáramlás felgyorsulását, és elvezetését. A nyomásterápia relaxáló, pihentető érzetet nyújt, olyan, mintha egy masszőr masszírozna egész idő alatt. A masszázs erősségét mindig a vendég igényeinek és egészségi állapotának megfelelően állítjuk be. A kezelést követően, mivel javul a nyirokkeringés, a lábainkat könnyedebbnek érezzük, szinte súlytalanná válnak. A kezelés javítja az általános közérzetet, aktiválja az immunrendszert, feszültségoldó, gyulladáscsökkentő hatású.


A kezeléshez pamutból készült váltóruha használata kötelező (nadrág, póló, zokni) a higéniai előírások betartása végett!


Vannak olyan egészségügyi problémák, betegségek, amelyek esetén a kezelés nem javasolt, ilyen például:


Cukorbetegeknél az inzulin beadását követő 3 órán belül (befolyásolja a felszívódást)


HULLÁMMASSZÁZS

 

Áraink:
Bérlet lehetőségek:

Hullámmasszázs 1 alkalom: 3.200 Ft

Első Próba alkalom:   2.500 Ft

3 alkalmas bérlet:     7.000 Ft

 

5 alkalmas bérlet:  10 .000 Ft

 

10 alkalmas bérlet: 17.000 Ft


Design Lisbellow.hu.